Ditari Natyrës nr.98 - Korrik 2021

Ditari Natyrës nr.98 - Korrik 2021

Në këtë numër do të gjeni:

16 Korrik - Dita e krijimit të Institutit për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA - 17 vjet...për Natyrën

Ngritja e kapaciteteve lokale mbi menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore

Forum Shkencor

Fundi i sezonit të parë të nismës shkencore ELVONAL

Trajnim ndërkufitar dy ditor në Bashkinë Has

WWF SafeSharks Project

Flutura kineze po bën kërdinë në pyjet e qarkut të Elbasanit. Shqetësusese edhe në qytet

Kapiten Baçi dhe peshkatarët e Rradhimës

Përse Poseidonia oceanica është kaq e rëndësishme?

Data të rëndësishme...

Pak Histori...

Për më tepër kliko këtu

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: