Ditari Natyrës Nr.48 - Maj 2017

Ditari Natyrës Nr.48 - Maj 2017

Në këtë numër do të gjeni: - ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - Ç’farë u konstatua nga investigimi i zbatimit të ligjshmërisë në dy parqe kombëtare në kuadër të perceptimit të...
Ditari Natyrës Nr.47 - Prill 2017

Ditari Natyrës Nr.47 - Prill 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - Ruajtja e natyrës dhe e biodiversitetit kërkon përgjegjshmëri gjithëpërfshirëse në Shqipëri / nga Nihat Dragoti...
Ditari Natyrës Nr.46 - Mars 2017

Ditari Natyrës Nr.46 - Mars 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Takim Përmbyllës në kuadër të projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare...
Ditari Natyrës Nr.45 - Shkurt 2017

Ditari Natyrës Nr.45 - Shkurt 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Promovohet marka “Pelikani Miqsor” Natyra për të ardhmen - bashkëpunim i fuqishëm për zonat e mbrojtura Ftesë drejtuar...
Ditari Natyrës Nr.44 - Janar 2017

Ditari Natyrës Nr.44 - Janar 2017

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Inkurajim për ruajtjen e natyrës ndërkufitare midis Shqipërisë dhe Malit të Zi -  CO-SEED, Shoqëria...
Ditari Natyrës Nr.43 - Dhjetor 2016

Ditari Natyrës Nr.43 - Dhjetor 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - Plani Zonimit për RNM të Liqenit të Shkodrës / N.Dragoti - Inventari për Sistemin e Monitorimit të Faunës së Egër...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: