Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Metodologjia për identifikimin e impakteve negative në Zonat e Mbrojtura nëpërmjet analizave dhe anketimit...
Ditari Natyrës Nr.52 - Shtator 2017

Ditari Natyrës Nr.52 - Shtator 2017

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Det i bukur, i kaltër,......por a është vërtet tërheqës ???  / nga Nihat Dragoti, Dr. Emirjeta Adhami,...
Ditari Natyrës Nr.51 - Gusht 2017

Ditari Natyrës Nr.51 - Gusht 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Zbatimi i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe...
Ditari Natyrës Nr.50 - Korrik 2017

Ditari Natyrës Nr.50 - Korrik 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit INCA i bashkohet thirrjes për njohjen e të drejtave të oqeaneve Zhvillohet Forumi...
Ditari Natyrës Nr.49 - Qershor 2017

Ditari Natyrës Nr.49 - Qershor 2017

Në këtë numër do të gjeni: - ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  - E ardhmja e tyre është e ardhmja jonë - 21 Maji, Dita Europiane e Rrjetit Natura2000 - 22 Maji, Dita...
Ditari Natyrës Nr.48 - Maj 2017

Ditari Natyrës Nr.48 - Maj 2017

Në këtë numër do të gjeni: - ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - Ç’farë u konstatua nga investigimi i zbatimit të ligjshmërisë në dy parqe kombëtare në kuadër të perceptimit të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: