Ditari Natyrës Nr.70 - Mars 2019

Ditari Natyrës Nr.70 - Mars 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura 2 Shkurti - Dita Botërore e Ligatinave Ekspertët profesionistë të studimeve të VNM dhe VSM – aktorë të...
Ditari Natyrës Nr.69 - Shkurt 2019

Ditari Natyrës Nr.69 - Shkurt 2019

Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve (IWC 2019) Guzhina algjeriane e përgatitur nga peshkatarët / Algjeri INCA mbyll me...
Ditari Natyrës Nr.68 - Janar 2019

Ditari Natyrës Nr.68 - Janar 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri Receta lokale...
Ditari Natyrës Nr.67 - Dhjetor 2018

Ditari Natyrës Nr.67 - Dhjetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura Procedurat e VNM - Praktikat e Zbatuara Njoftim për Shtyp / nga Qendra EDEN Trainime për OSHC-të nga rajoni / nga Qendra...
Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Në këtë numër do të gjeni: 13 Tetori, Dita Botërore e Shpendëve Shtegëtar INCA takon anëtarët e Këshillit Bashkiak Librazhd Trainim në kuadër të Blue Land Project Aksione Komunitare...
Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri Sfidë dhe motivim i Organizatave të Rrjetit për...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: