Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojtura mjedisore

Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojtura mjedisore

Tiranë - 16 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC Shqipëri), organizuan konferencën kombëtare, me rastin e...
INCA prezanton rezultatet e impakteve negative në Parqet Kombëtare

INCA prezanton rezultatet e impakteve negative në Parqet Kombëtare

PK Divjakë-Karavasta; PK Shebenik-Jabllamicë 22-23 Janar 2018 - Në funksion të iniciativës së Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës në Shqipëri mbi procesin e identifikimit të...
Takimi i Katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Takimi i Katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Tiranë - 29 Janar 2018 - Pranë ambienteve të INCA-s po zhvillohet takimi i katërt koordinues i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi ka si qëllim kryesor diskutimin e punës së...
Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojrura mjedisore

Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojrura mjedisore

Tiranë - 16 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC Shqipëri), organizuan konferencën kombëtare, me rastin e...
Lancohet Projekti për Mbrojtjen e Deltës së Bunës

Lancohet Projekti për Mbrojtjen e Deltës së Bunës

Shkodër - 25 janar 2018 - Partnerët e projektit për Mbrojtjen e Deltës së Lumit Buna, financuar nga Fondacioni MAVA, prezantuan projektin dhe objektivat e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: