Publications

Stay informed with our publications

Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se… Tryeza e 3-të GEO e Evropës Juglindore Studentët janë ekspertët e ardhshëm të mjedisit, por sëpari janë...
Ditari Natyrës Nr.61 - Qershor 2018

Ditari Natyrës Nr.61 - Qershor 2018

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Biodiversiteti i Liqenit të Shkodrës dhe lumit Buna Lançohet Projektit Blue Land /Territoret Blu Takim i Rrjetit CO-SEED në...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: