Visitor Survey in Vlora Bay and Karaburun-Sazan MPA

Visitor Survey in Vlora Bay and Karaburun-Sazan MPA

Visitor Survey in Vlora Bay and Karaburun-Sazan MPA  (for more information, please contact...
Communications Strategy 2014-2016 Karaburun-Sazan SEAMED project

Communications Strategy 2014-2016 Karaburun-Sazan SEAMED project

Communications strategy 2014-2016 Karaburun-Sazan SEAMED project (for more information, please contact...
Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania (for more information, please contact...
Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities (for more information, please contact...
Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015 “për integrimin e çështjeve të NK në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit” (Dokument i...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: