Takim me përdoruesit e PK Llogora

Takim me përdoruesit e PK Llogora

Në kuadër të projektit nga “Nga mali në det”, zbatuar nga INCA dhe financuar nga CEPF, u zhvillua ditën e sotme takimi me përdoruesit e Parkut Kombëtar Llogora dhe RNM Karaburun.
Qëllimi i këtij takimi ishte njohja e komunitetit që jeton në këto zona me studimet e realizuara mbi speciet e zonës gjatë zhvillimit të këtij projekti, zbatimi i planit të menaxhimit të zonës dhe roli që ka komuniteti në zbatimin e këtij plani si dhe praktikat më të mira për përdorimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore.
 
Diskutimet në këtë takim shërbyen si një nxitje për bashkëpunimin e mëtejshëm të menaxherëve të zonave të mbrojtura dhe komunitetit, bashkëpunim i cili përbën dhe faktorin kryesor ne sigurimin e ruajtjes së natyrës dhe elementëve të saj.
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: