INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve mjedisore

INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve mjedisore

INCA Albania ishte sot pjesëmarrëse në panairin e OJF-ve mjedisore organizuar nga Universiteti Polis në kuadër të “Javës së Tokës”.
 
Nëpërmjet materialeve të shumta, si botime të ndryshme, fletëpalosje, broshura si dhe shumë materialeve të tjera promovuese, INCA prezantoi përpara të interesuarve punën e saj shumëvjeçare, fushat e veprimtarisë, si dhe mënyrat e një bashkëpunimi të mundshëm në të ardhmen me të interesuarit.
 
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: