ACAP – Qershor 2021

ACAP – Qershor 2021

...me disa nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës 9-vjeçare Shkolla "Zihni Toska" Berat në ambientet e AdZM Berat duke folur mbi zonat e mbrojtura të Beratit dhe jo vetëm.

Me rastin e mbylljes së miniprojektit "Natyra gjithmonë vesh ngjyrat e shpirtit", zbatuar nga shkolla, financuar nga ACAP Project-Azione Comunitaria per le Aree Protette dell’Albania dhe mbështetur nga Inca Shqipëria, fëmijet i dhuruan Adzm Berat maketin e PK Mali i Tomorrit si dhe disa piktura realizuar nga vetë ata.

Është bukur kur dëgjon fëmijët të flasin me pasion mbi natyrën!

-----------------------------------------------

Vit i vështirë ,por me një mbyllje fantastike .

Përfaqësim dinjitoz i shkolles ku unë punoj në projektin ACAP ne bashkëpunim me INCA Shqipëria.

Faleminderit nxënësve që më mbështetën në realizimin e gjithe veprimtarive.

Falenderim i veçantë për drejtuesen e shkollës znj.Tatjana për drejtimin e projektit.

Faleminderit Inca Shqipëria ! Vlerësimi juaj na vendos perpara pergjegjësive me té mëdha !

Faleminderit AdZM Berat dhe z.Fatos Nako per bashkepunimin!

Mbyllet një vit plot suksese !

Kjo është shkolla "Zihni Toska" .

Ajo si kryefjalë të saj ka suksesin!

-----------------------------------------------

Kështu do te jemi ne nxënësit e shkollës 9-vjeçare"Zihni Toska" në zbulim të natyrës të magjishme shqiptare dhe në mbrojtje të saj .

Ekskursioni i radhës ne Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta për t'u njohur me veçoritë e këtij parku ,florën dhe faunën i mundësuar nga projekti ACAP në bashkepunim të frytshëm me Inca Shqipëria dhe AdZM Berat.

Nën drejtimin e specialistëve të AdZM Fier gjithçka u shpjegua me shumë nivel për nxënësit .

Këto ture eksplorimi na bëjnë më të ndjeshëm ndaj natyrës dhe mjedisit .

E dini ?

NATYRA GJITHMONË VESH NGJYRAT E SHPIRTIT !

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: