Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut

Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut

Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut - 
Në rajonin mesdhetar, të shkatërruar nga epidemia e COVID-19 dhe që po përpiqet të nisë një sezon turistik jo shumë premtues për 2020, në Ditën Botërore të Oqeaneve, WWF lancon një thirrje për 22 vendet dhe territoret bregdetare, për të punuar së bashku për një "Strategji të Rimëkëmbjes Blu" për Rajonin. Burimet detare janë pasuritë më të rëndësishme natyrore dhe socio-ekonomike që qeveritë duhet të përqendrohen për të garantuar një të ardhme prosperiteti dhe stabiliteti për njerëzit e tyre.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: