Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Efiçenca e energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë. -
  • Rritja Blu. -
  • Zona e Malit të Pashtrikut si Park Natyror. -
  • Përmirësimi i Praktikave të peshkimit në liqenin e Ulzës dhe Rëndësia e tyre. -
  • Fushatë ndërgjegjësuese mbi ndërtimin e hidrocentraleve. -
  • Shkollat e Gjelbërta. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: