Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! -
  • Fushatë informimi publik mbi ndërtimin e qëndrueshëm të hidrocentraleve. -
  • Zhvillohet takimi i Tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. -
  • Dita Botërore e Habitateve. -
  • Njohuri Bazë mbi Zonat e Mbrojtura Detare. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: