Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! -
  • Workshop informues për shpalljen e Parkut Natyror Rajonal Kthellë—Mirditë. -
  • Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut. -
  • Njoftime.

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: