Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Në këtë numër do të gjeni: -

 

  • Njerëzimi dhe bashkëjetesa me Zonat e Mbrojtura. -
  • Harta e Rrjetit të Zonave të Mbrojtura dhe Ramsar në Shqipëri. -
  • Rrjeti i Zonave të Mbrojtura në Shqipëri. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: