Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Ekomuzeumi Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve. -
  • Seminar Rajonal për bashkëpunimin ndërkufitar: nga Vizioni në Veprim. -
  • Përgatitja e dokumentacionit për shpalljen e Parkut Detar të Porto Palermos. -
  • Dita e Verës, Parku Kombëtar Prespë. -
  • Vazhdon procesi i shpalljes së Parqeve  Natyrore Rajonale. -
  • Aksion ndërgjegjësues në mbrojtje të pasurive natyrore dhe turistike të Sarandës. -
  • Përditësime nga çështja “Antea”. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: