GEO-CRADLE

Athinë, Greqi, 18 – 19.02.2016 Projekti i Bashkimit Europian “GEO-CRADLE” u lançua me sukses me qëllimin krijimin e një rrjetit aktorësh dhe një Qendre të Dhënash për Vëzhgimin e Tokës në Afrikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe Ballkan 

http://www.balkanweb.com/site/geo-cradle-shqiperia-per-here-te-pare-pjese-e-studimit-te-shendetit-tokesor/


Berlin, Gjermani - 01.07.2016 - u zhvillua workshop-i 10 i projekteve të financuara nga GEO European "Nxitja e vrojtimit të Tokës për Evropën"

https://www.facebook.com/inca.albania/posts/1047197018678991


Tiranë, 26/09/2016 - Projekti i Bashkimit Evropian “GEO-CRADLE” zhvilloi me sukses takimin me aktorët kombëtar me qëllimin e futjes së tyre në një rrjet aktorësh rajonal dhe të Qendrës së të Dhënave për Vëzhgimin e Tokës në Ballkan

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/537-geo-cradle-takim-bashkerendues-i-aktoreve


Bruksel, 7 Korrik 2017 - GEO-CRADLE - takim mbi vlerësimin e progresit

http://www.inca-al.org/sq/item/601-geo-cradle-takim-mbi-vleresimin-e-progresit


 Tiranë - 19 Dhjetor 2015 - Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale, GEO-CRADLE

http://inca-al.org/sq/item/700-takim-bashkepunues-i-aktoreve-kombetare-ne-kuader-te-nismes-rajonale-geo-cradle


 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: