Takime tematike me grupet e interesit në zonën e  PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik
 
Ndalesa e rradhës ishte sot Dibra ku INCA se bashku me përfaqësues të Shoqatës “Agro-Eko Dibra” – Peshkopi, zhvilloi sot takimet e para tematike në mjediset e institucioneve respektive të aktorëve të ftuar për t’u bërë pjesë e tyre, si me Prefekturën Dibër, Bashkinë Dibër (sektorin e mjedisit, të administrimit të pyjeve, të bujqësisë, të turizmit), me përfaqësues të shoqatave që kanë aktivitet në zonën e Korabit dhe që lidhen me zhvillimin social-ekonomik të zonës, si dhe përfaqësuesin e Këshillit të basenit të lumit Drin, të shoqatave të përdoruesve të pyjeve, si dhe me përfaqësues të grumbulluesve të bimëve medicinale dhe bletërritësit.
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: