Media Tour në Karaburun

Media Tour në Karaburun

Në kuadër të projektit “Nga Mali në Det”, zbatuar nga INCA Albania dhe mbështetur nga CEPF Mediterranean Basin Hotspot Program, në bashkëpunim të ngushtë me Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura, Vlorë, u zhvillua gjatë muajit Janar media-touri në Rezervatin e Menaxhuar të Karaburunit.
 
Qëllimi i këtij aktiviteti ishte nxitja e pjesëmarrjes dhe sensibilizimi i mediave lokale dhe kombëtare në njohjen e vlerave natyrore, tradicionale dhe historike të shtigjeve dhe majave të Gadishullit të Karaburunit si dhe promovimi i zonave të mbrojtura dhe njohja e tyre nga publiku i gjerë.
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: