Peshkaqenët që duhen mbrojtur në ujërat shqiptare

Peshkaqenët që duhen mbrojtur në ujërat shqiptare

06-05-2020 - Për t’ju ardhur në ndihmë po ju publikojmë një katalog me specie të peshkaqenëve që janë parë më së shumti nga peshkatarët profesionistë dhe ata sportivë që të kuptohet më mirë rëndësia e tyre si specie të veçanta dhe të sillemi me ta në mënyrë natyrore duke i lëshuar në det nese kapen të gjallë dhe ju kërkojmë bashkëpunim të gjithëve që i evidentojnë të gjallë ose të ngordhur t’i raportojnë pranë AdZM-ve, AKZM ose dhe në këtë adresë duke dërguar foto, gjatësinë dhe peshën (nëse është e mundur të maten).

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: