Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Në vazhdim të rrugëve të Vendikut

Në vazhdim të rrugëve të Vendikut

Në datat 26-30 Tetor Presidenti i INCA-s Dr.Zamir Dedej mori pjesë në takimin rajonal “Në vazhdim të rrugëve të Vendikut” (Sulle Rotte della Serenissima), të organizuar në Budva (Mal i Zi) nga shoqata italiane MAREAMICO. Aktiviteti është në vazhdim të takimeve te mëparshme të organizuar nga shoqata në vende të tjera të Mesdheut. Gjatë këtij takimi, Dr.Dedej dhe On.Roberto Tortoli, President i MAREAMICO-s dhe Zv/President i Komisionit Parlamentar për Mjedisin, Territorin dhe Punët Publike, nënshkruan një Marrëveshje Partneriteti dhe Bashkëpunimi ndërmjet dy organizatave.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: