Ditari Natyrës Nr.76 - Shtator 2019

Ditari Natyrës Nr.76 - Shtator 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
 • Aksioni për Bunën; Thirrje për Projekt Propozime
 • Rojtarët e Rinj
 • Ndërtimi dhe promovimi i energjisë së gjelbër
 • INCA i bashkohet nismës Rrjeti Rinor Global i Biodiversitetit
 • Fillon debati kombëtar për vlerat e Zonave të Mbrojtura
 • Vendosja e koshane në Kuçovë / nga Qendra EDEN
 • ...pak histori...
 • Amazona po lëngon
 • Nga gaforret tek balenat, nga bakteret tek njerëzit, plastika në detet tona po dëmton jetën gjatë gjithë zinxhirit ushqimor
 • Kuriozitete për peshkaqenët
 • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: