Ditari Natyrës Nr.75 - Gusht 2019

Ditari Natyrës Nr.75 - Gusht 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
 • INCA - 15 vjet kontribut për ruajtjen e natyrës dhe zhvillimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore
 • Forumi Rajonal për Ruajtjen e Natyrës
 • Takim me aktorët lokal në Porto Palermo
 • Filmime dhe foto nga zona Blue Land në Porto Palermo
 • Liqeni i Ohrit, trashëgimi natyrore dhe kulturore botërore
 • Blue Land Project
 • Trajnim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës
 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
 • 7 Korriku - Dita e pranimit në UNESCO e pyjeve të vjetër të ahut të zonës së Lumit të Gashit dhe Rrajcës
 • 14 Korriku - Dita e Peshkaqenit
 • 16 Korriku - Dita e krijimit të Institutit për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA
 • 28 Korriku - Dita Botërore e Ruajtjes së Natyrës
 • 31 Korriku - Dita Botërore e Rangers-ave
 • Kuriozitete për peshkaqenët
 • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: