Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Në këtë numër do të gjeni:

 

  • Parqet e Harkut Dinarik në Shqipëri, rrezultatet dhe sfidat në të ardhmen. -
  • Plani i Menaxhimit për ZMD Porto Palermo. -
  • Qyteti i Një mbi Një Dritareve i bashkohet nismës Shqipëria JO Duhanit. -
  • Ligatina e Tushemishtit me infrastrukture të re. -
  • Praktika të kompostimit. -
  • Njoftime.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: