Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Në këtë numër do te gjeni: -

  • Në perlën natyrore të Sazan—Karaburunit. -
  • Nga takimi i OJF-ve me Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. -
  • Ekspozita “Parku në lapsin tim”. -
  • Dita e Liqenit të Shkodrës. -
  • Trainim i mësuesve mbi natyrën dhe biodiversitetin. -
  • Efiçensa e energjisë në shkollat fillore në Tiranë. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: