Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, aty ku flasin mrekullitë e natyrës. -
  • Nënshkruhet Marëveshja e Bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s. -
  • Konferenca e Zonave të Mbrojtura të Shqipërisë. -
  • Dita e Peshkimit në liqenin e Kukësit. -
  • Mblidhet Komiteti i Menaxhimit i Parkut Detar Karaburun-Sazan. -
  • Mision Monitorimi në kuadër të Programit  SENiOR–A. -
  • Vizitë në Qendrën Ekologjike të Edukimit Mjedisor “EDEN” në Tiranë. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: