Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut. -
  • Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: