Ditari Natyrës Nr.2 Korrik 2013

Ditari Natyrës Nr.2 Korrik 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Mbahet takimi i parë i Rrjetit të organizatave për Mbrojtjen e Natyrës. -
  • 5 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Mjedisit. -
  • Vlerat dhe Rëndësia e Parkut Detar Karaburun—Sazan. -
  • 21 Qershor, Dita e Liqenit të Shkodrës. -
  • Hapet ekspozita fotografike “Shëmbuj të mirë të efiçencës energjetike”. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: