Ditari Natyrës Nr.1 Qershor 2013

Ditari Natyrës Nr.1 Qershor 2013

Në këtë numër do të gjeni: -

  • Protestë paqësore me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit. -
  • Mbahet takimi i Tretë Koordinues i projektit “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos”. -
  • Shpallet i Pari Park Natyror Rajonal. -
  • Drejt Shpalljes së Liqenit të Shkodrës Rezervë e Biosferës Ndërkufitare. -
  • Planin Strategjik për Zonat e Mbrojtura Detare dhe Bregdetare. -
  • Njoftime.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: