Thirrje për Minigrante

Thirrje për Minigrante

Thirrje për Projekt Propozime në kuadër të skemës së Minigranteve për OMSHC-të "Ngritja e kapaciteteve të shoqërisë civile për advokaci dhe pjesëmarrje publike në proceset...
Crossroads – the IUCN blog

Crossroads – the IUCN blog

Crossroads the IUCN Blog   INCA është anëtare e IUCN që prej vitit 2009 dhe ka një bashkëpunim të ngushtë dhe të vazhdueshëm me të në projekte dhe iniciariva të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: