Ditari Natyrës Nr.71 - Prill 2019

Ditari Natyrës Nr.71 - Prill 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

 • Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
 • 3 Marsi - Dita Botërore e Jetës së Egër
 • Horizont EU dhe MEN mbjellin 400 pisha ne PK Divjakë-Karavasta
 • 14 Marsi - Dita Ndërkombëtare e Veprimit për Lumenjtë
 • Formalizimi i rrjetit të shoqatave mjedisore lokale Himarë
 • 21 Marsi - Dita Ndërkombëtare e Pyjeve
 • 22 Marsi - Dita Botërore e Ujit
 • Eksperiencat e peshkatarëve në reduktimin e prodhimeve detare
 • SAVE SHARKS
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
 • Gjiri i Vlorës pret mysafirë të rrallë
 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
 • Njoftime

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: