Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Në këtë numër do të gjeni:

PROJEKTLIGJI PËR SHKATËRRIMIN E ZONAVE TË MBROJTURA NUK DUHET TË KALOJË NË PARLAMENT

A është më mirë të pyllëzojmë apo të lëmë pyjet të rigjenerohen natyrshëm?

Hartëzimi i vlerave natyrore në Parkun Kombëtar Alpet e Shqipërisë

Hartëzimi i vlerave natyrore në Parkun Natyror Korab - Koritnik

National Conference "Nature 2000 Area - The future of sustainable development based on nature" held in Tirana

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: