Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve mjedisore

Rinia si faktor ndryshimi në realitetin mjedisor dhe sportiv

Lumi Vjosa Park Kombëtar apo thjesht një "Mish-Mash"?

Liqeni i Butrintit, i vetmi liqen në Botë me dy kate

1 - ZMD janë këtu për ne: Kerni i Kaftë

2 - ZMD janë këtu për ne: Breshkat Detare

3 - ZMD janë këtu për ne: Speciet Invazive

4 - ZMD janë këtu për ne: Njerëzit

How Plants Cool the Planet

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: