Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Në këtë numër do të gjeni:

 • 13 Tetori, Dita Botërore e Shpendëve Shtegëtar
 • INCA takon anëtarët e Këshillit Bashkiak Librazhd
 • Trainim në kuadër të Blue Land Project
 • Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
 • INCA mbyll me sukses projektin “Promovimi dhe advokimi i menaxhimit të qëndrueshëm të burimeve dhe vlerave natyrore në zonat e mbrojtura”
 • Peshkatarët dhe komunitetet bregdetare drejt një menaxhimi të qëndrueshëm të mjedisit
 • Çfarë mund të bëjmë për të shpëtuar breshkat e detit ???
 • Trajnime për Organizatat e Shoqërisë Civile nga Rajoni / nga Qendra EDEN
 • Prezantim i praktikave më të mira rreth Ekonomisë dhe Sipërmarrjes së Gjelbër / EDEN
 • OSHC-të praktikojnë VNM-në të gjitha Fazat / Milieukontakt
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
 • Njoftime

http://www.youblisher.com/p/1995148-Ditari-Natyres-Nr-66/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: