Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Në këtë numër do të gjeni:

 

 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
 • Tryeza e 3-të GEO e Evropës Juglindore
 • Studentët janë ekspertët e ardhshëm të mjedisit, por sëpari janë qytetarë
 • Procedurat e VNM / VSM në një tryezë të rrumbullakët me median
 • Nxitja e krijimit dhe funksionimit të forumeve lokale mjedisore
 • Fuqizimi i OMSHC-ve për të promovuar mbrojtjen e natyrës në shqipëri
 • Nxitja e krijimit dhe funksionimit të forumeve lokale mjedisore në PK Divjakë-Karavasta
 • Takim konsultues dhe ndërgjegjësues/informues në PK Qafë Shtamë / Miqësia Ulëz
 • Promovohet libri “Biologjia dhe mbarështrimi i faunës së gjuetisë”
 • Promovimi dhe advokimi për një menaxhim të qëndrueshëm të burimeve natyrore në ZM në Gjirin e Vlorës / Shoqata Flag Pine
 • Nxitja e krijimit dhe funksionimit të forumeve lokale mjedisore në PK Mali i Dajtit /Pseda Iliria
 • Konferencë Rajonale mbi pjesëmarrjen e publikut
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?  
 • #IAmOnEnergySavingMode / Qendra EDEN
 • 5 Qershori - Dita Botërore e Mjedisit
 • Njoftime

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: