Ditari Natyrës Nr.54 - Nëntor 2017

Ditari Natyrës Nr.54 - Nëntor 2017

Në këtë numër do të gjeni:

 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
 • 2 Tetori, Dita Botërore e Habitateve;    4 Tetori; Dita Botërore e Kafshëve
 • Inagurohet Qendra e Informacionit në Parkun Kombëtar Detar Karaburun-Sazan
 • Takimi i II-të i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës
 • Përkujtohet Java Europiane e Pyjeve
 • Presidenti i INCA në Forumin e Politikave Bujqësore 2017
 • Bashkëbisedime me grupet e interesit për problematikën e menaxhimit dhe identifikimin e impakteve negative në Parqet Kombëtare
 • Mblidhet Grupimi Të Shpëtojmë Arinjtë Shqiptarë
 • Tryezë të rrumbullakët me mediat - Procedurat e VNM/VSM
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?   
 • Shoqëri pjesëmarrëse në vendimmarrje / nga Qendra EDEN
 • Kuriozitete nga Zonat e Mbrojtura në Shqipëri
 • Njoftime

 

http://www.youblisher.com/p/1891947-Ditari-Natyres-Nr-54/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: