Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Në këtë numër do të gjeni:

 

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
  • Metodologjia për identifikimin e impakteve negative në Zonat e Mbrojtura nëpërmjet analizave dhe anketimit individual  
  • Festohet Dita e Turizmit në Ulëz                                                                                      
  • Monitorimi i proçedurave të VNM    nga Milieukontakt Shqipëri
  • DENONCOJMË vrasjen e Ariut…
  • Krimi mjedisor do të konsiderohet, dënohet dhe penalizohet si çdo krim tjetër
  • Panairi i 15-të Ndërkombëtar i Ekologjisë "EKOBIS 2017” nga Genci Kacori, SHKPSH
  • Kuriozitete nga Zonat e Mbrojtura në Shqipëri
  • Njoftime

http://www.youblisher.com/p/1880266-Ditari-Natyres-Nr-53/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: