Ditari Natyrës Nr.36 - Maj 2016

Ditari Natyrës Nr.36 - Maj 2016

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...     
  • “Natyra nuk ka nevojë për Ne, zhvillimi pa natyrën është fatalitet! - nga Nihat Dragoti      
  • Koalicioni “One Adriatic” në mbështetje të Referendumit në Itali në lidhje me shpimet për naftë dhe gaz      
  • Orë të hapura në natyrë në liqenin e Shkodrës     
  • Ekspozitë artistike me temë “Një ditë në Parkun tim!”     
  • Festimi i Ditës Ndërkombëtare të Tokës-22 Prill 2016 - nga Qendra EDEN     
  • Njoftime    
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: