Ditari Natyrës Nr.35 - Prill 2016

Ditari Natyrës Nr.35 - Prill 2016

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 
  • INCA e ftuar në panairet IPA 
  • Vazhdon proçesi i zonimit të Liqenit të Shkodrës 
  • Një ditë në Parkun Tim 
  • Mbahet në Shkodër Forumi i hapur Qytetar / nga Mahir Hoti, FSLSH, Shkodër 
  • Pyjet, pemët dhe shëndeti i njeriut / nga Gjon Fierza 
  • Njoftime 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: