Ditari Natyrës nr.99 - Gusht 2021

Ditari Natyrës nr.99 - Gusht 2021

Në këtë numër do të gjeni:

Veprimi për Bunën II: Thirrje për propozime

Konsultime mbi "Veprimi për Bunën II"

Takime advokuese në kuadër të projektit MPA Network

Bashkia Has pararojë në qeverisjen mbi parimet e ekonomisë së gjelbër

Investim inteligjent dhe miqësor ndaj mjedisit në bashkinë Has

Job Opportunities

Laguna e Nartës, "Shtëpia e Flamingove" dhe jo vetëm

Llogaraja si parajsë mes malit dhe detit

Pak Histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

 

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: