Ditari Natyrës nr.95 - Prill 2021

Ditari Natyrës nr.95 - Prill 2021

Në këtë numër do të gjeni:

Advokim lobimi për të përmirësuar transparencën e vendimmarrjes

Advokaci në mbrojtje të Natyrës

Nxitja e vendimmarrjes transparente për menaxhimin e burimeve natyrore - Rroli i Medias

Ti vijmë në ndihmë Tokës

Negociatat e Shqipërisë në BE dhe Kapitulli i 27

Vendosja e të gjitha letrave mbi tryezë në lidhje me cilësinë e ajrit

40 vjetori i Monumenteve të Natyrës

Konferenca Finale e Projektit Blue Land

Vendosen bova sinjalizuese në liqenin e Prespës

Laguna e Kune Vainit një vlerë turistike

Pyll "tropikal" relaksues brenda Evropës / Shqipëri. Parku Kombëtar i Llogarasë

Shkalla e Skënderbeut

Data të rëndësishme...

Pak Histori...

 Për më tepër kliko...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: