Ditari Natyrës Nr.70 - Mars 2019

Ditari Natyrës Nr.70 - Mars 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

  • Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
  • 2 Shkurti - Dita Botërore e Ligatinave
  • Ekspertët profesionistë të studimeve të VNM dhe VSM – aktorë të rëndësishëm të cilësisë së projektevepublike dhe private
  • Një det dialogësh me komunitetet bregdetare për brezat e ardhshëm të Mesdheut
  • Blue Land Project
  • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
  • Njoftime

http://www.youblisher.com/p/2031487-Ditari-Natyres-Nr-70/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: