Ditari Natyrës Nr.59 - Prill 2018

Ditari Natyrës Nr.59 - Prill 2018

Në këtë numër do të gjeni:

 

 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
 • 3 Marsi, Dita Botërore e Jetës së Egër
 • Zhduket bregdeti i Kunes në Shëngjin
 • Shërbimet e Ekosistemit Ndërkufitar
 • 14 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Veprimit për Lumenjtë
 • 21 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Pyjeve
 • 22 Marsi, Dita Botërore e Ujit
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
 • Njoftim - Koalicioni “Të shpëtojmë Arinjtë Shqiptarë”
 • Biologjia dhe Mbrështrimi i Faunës së Gjuetisë
 • Starton Projekti për Ekonominë e Gjelbër përmes aktivizimit të shoqërisë civile
 • Njoftime

 

http://www.youblisher.com/p/1933916-Ditari-Natyres-Nr-59/

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: