Ditari Natyrës nr.132 - Maj 2024

Ditari Natyrës nr.132 - Maj 2024

Ditari Natyrës nr.132 - Maj 2024

Në këtë numër do të gjeni:

-  Përtej Plastic Med, angazhohuni për një Det Mesdhe pa plastikë 

-  Urbanizimi dhe ndryshimet e klimës largojnë zogjtë shtegtarë nga lagunat

- INCA pjesë e javës së Shoqërisë Civile 2024

-  Pyllëzime me teknoligji moderne

-  Njoftime

-  Data të rëndësishme 

-  Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: