Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Kemi të bëjmë me ndryshimin e frymës së ligjit, por edhe mënyrës së funksionimit të një zone të mbrojtur...

Të tregosh eksperienca është bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim

Në Shkodër nga takimi i dytë konsultativ me aktorët lokal dhe rajonal

Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve

Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë

Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Me studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore në Universitetin e Vlorës

Në Vlorë nga takimi i dytë konsultativ me aktorët lokal dhe rajonal

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Njoftime

Pak histori...

 

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: