Enjte, 01 Tetor 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Marte, 25 Nentor 2014 15:51

Festohet në Kukës Dita e Drinit

Në  kuadër të Ditës së Drinit, me 3 Tetor 2014, INCA në bashkëpunim me shoqatën Mbrojtja e Mjedisit Kukës si dhe me Këshillin e Qarkut Kukës organizuan disa aktivitete ndërgjegjësuese e sensibilizuese në qytetin e Kukësit.

Aktivitetet kishin për qëllim sensibilizimin e opinionit për vlerat natyrore të Pellgut të Drinit. Ato filluan me një prezantim të trashëgimisë natyrore të Kukësit si dhe vizitën e ekspozitës fotografike me pamje nga natyra e Qarkut Kukës. Veprimtaritë vijuan me maratonën simbolike, ekspozitën me krijime të frymëzuara nga natyra të nxënësve të shkollës "Avni Rustemi" e kombinuar me ekspozimin e disa llojeve të bimëve bimëve medicinale dhe objekteve të fosilizuara që gjenden në rajonin e Kukësit. Veprimtaritë në shënim të Ditës së Drinit u përmbyllën me një udhëtim me traget në Liqenin e Fierzës. Në këto veprimtari morën pjesë përfaqësues organizatave mjedisore pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, përfaqësues të Qarkut Kukës, përfaqësues të OJF të tjera të zonës, nxënës dhe qytetarë të Kukësit. 

Published in Aktivitetet

Kalendari i Aktiviteteve

« July 2013 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook