Enjte, 01 Tetor 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Vlorë, 29 Mars - 5 Prill 2014;

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med u zhvillua në qytetin e Vlorës, në afërsi të Zonës së Mbrojtur Detare të Karaburun-Sazanit, me pjesemarrjen e përfaqësuesve nga Algjeria, Libia, Tunizia, Turqia, Kroacia, Greqia, Gjermania, Italia, SHBA dhe Shqipëria, të cilet ndërmorën trajnime dhe aktivitete njohëse në kuadër të projektit shumëkombësh mbi "Aktivitetet Ekonomike të Qëndrueshme në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut", me asistencën e WWF Med-PO dhe NOAA (Administrata Kombëtare Oqeanike dhe Atmosferike, SHBA). 

Published in Aktivitetet

Kalendari i Aktiviteteve

« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook