Enjte, 01 Tetor 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Vlorë 13 Mars 2014;

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i mbulimit gjeografik dhe menaxhimit efektiv të zonave të mbrojtura detare dhe bregdetare” mbështetur nga UNDP, zbatuar nga WWF në bashkëpunim me INCA-n, në zonën e Orikumit në Vlorë u zhvillua takimi i parë me aktorët për përgatitjen e planit të menaxhimit të Parkut Kombëtar Detar Karaburun – Sazan. Në takim morën pjesë aktorë të ndryshëm të qeverisjes qendrore dhe vendore, OJQ të ndryshme vendore, akademikë nga Universiteti i Tiranës dhe Vlorës, përfaqësues të UNDP-së dhe grupeve të tjera të interesit.

Qëllimi i takimit ishte informimi i grupeve të interesit mbi dokumentin dhe procesin e zhvillimit të planit të menaxhimit, informimi i palëve të interesuara mbi strukturën dhe juridiksionin e ZMD Karaburun-Sazan, analizimi dhe identifikimi i vlerave natyrore, socio-ekonomike dhe kulturore për zhvillimin e zonë, si dhe krijimi i një vizioni për zhvillimin e zonës nëpërmjet metodave gjithëpërfshirëse.

Published in Aktivitetet

Kalendari i Aktiviteteve

« November 2014 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook