Enjte, 01 Tetor 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Tiranë 4 Mars 2014;

Në kuadër të zbatimit të programit SENiOR-A, Ambasada Suedeze ka zhvilluar procesin e monitorimit të ecurisë së programit SENiOR-A. Përfaqësues të Ambasadës Suedeze së bashku me përfaqësues te REC Shqipëri, zhvilluan një vizite në zyrat e organizatës INCA-s së bashku me menaxherin dhe koordinatoren e këtij programi. Diskutimi ishte i fokusuar në aktivitetet kryesore që ka zhvilluar rrjeti gjatë vitit të parë të punës si dhe bashkëpunimin mes rrjeteve e cila erdhi edhe në formën e një sugjerimi nga përfaqësuesit e misionit. Në këtë drejtim INCA ka hedhur tashmë hapat e para të bashkëpunimit edhe me organizata të cilat mbështesin gratë dhe të rinjtë dhe vitin e ardhshëm rezultatet do të jenë me të dukshme.

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës ka insistuar dhe investuar në drejtim të forcimit të bashkëpunimit, ndarjes së eksperiencës në rrjet dhe shtrirjes së veprimit në nivel lokal. Gjithashtu organizimi i ditëve të veçanta mjedisore me pjesëmarrjen e të gjithë anëtarëve të rrjetit të cilat përveç shtimit të vëmendjes dhe sensibilizimit për mbrojtjen e natyrës, kanë pasur si qëllim edhe promovimin e rrjetit. Një nga çështjet me të rëndësishme që u shtrua për diskutim, ishte edhe ajo nëse janë plotësuar pritshmëritë dhe kaluar sfidat për vitin e parë të punës në Rrjet. Për INCA-n dhe organizatat e tjera pjesëmarrëse në Rrjetin për Mbrojtjen e Natyrës kjo është një eksperiencë e re dhe koordinimi i veprimtarive të rrjetit duhet të thuhet që ishte i suksesshëm për vitin e parë. 

Published in Aktivitetet

Kalendari i Aktiviteteve

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook