Merkure, 21 Prill 2021
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
logoTë nderuar vizitorë! Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) kërkon të japë kontributin e tij modest në përpjekjet dhe aktivitetet që zhvillohen për mbrojtjen e natyrës dhe biodiversitetit në vendin tonë, e më gjerë në rajon. Ne jemi të kënaqur që ju zgjodhët për të vizituar faqen tonë dhe jeni të mirëpritur të na kontaktoni, për çdo koment ose sugjerim qe lidhet me përmirësimin e informacionit të dhëne në këtë faqe. Faleminderit dhe punë të mbarë!
31 Maj 2018 - Popova Shapka - Maqedoni - Në kuadër të projektit "Shërbimet e Ekosistemit Ndërkufitar" të mbështetur nga GIZ u lançua Bordi Ndërkufitar i Përbashkët Këshillimor Sharr/ŠarPlanina-Korab-Kortinik i cili do të jetë mbështetës për vizionin e përbashkët të administrimit dhe zhvillimit të qëndrueshem të kësaj zone ndërkufitare, sikurse është deklaruar në vitin 2013 nga tre ministat e mjedisit…
21 Maj 2018 - Kukës - U mbajt në Kukës tryeza e rrumbullakët e rradhës e organizuar nga INCA mbi "Analizën e aktorëve lokal në këndvështrimin e menaxhimit ndërkufitar të ekosistemeve në Sharr/ŠarPlanina-Korab-Koritnik". Takimi mbeshtetet nga GIZ në kuadër të projektit "Shërbimet e Ekosistemit Ndërkufitar". Qëllimi i takimit ishte të konsultoje dhe identifikoje në bashkëpunim me grupet e interesit në…
15-16 Maj 2018 - Podgoricë, Mali i Zi - U mbajt në Podgoricë takimi dy ditor i rrjetit të OSHC-ve, i cili u formua në kuadër të projektit "Shoqëria civile vepron për zhvillimin e qëndrueshëm socio-ekonomik mjedisor (CO-SEED)" dhe mbështetet nga BE.Më shumë se 30 anëtarë të OSHC-ve nga Serbia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Shqipëria, Turqia dhe Mali i Zi…
7 Maj 2018 - Tiranë -  Lançohet Projektit Blue Land ose ndryshe Territoret Blu i cili do të synojë krijimin e një modeli të përbashkët, i cili do të zbatohet dhe në zonat e tjera bregdetare të mesdheut. Në konferencë ishin të pranishëm znj.Oranela Çuçi, Zv.Ministre e Turizmit dhe Mjedisit, z.Zamir Dedej, Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura,…
22 Prill 2018 - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, “Dita e Tokës” Një aktivitet kombëtar u organizua sot në Parkun Kombëtar DK, nga Rrjeti për Mbrojtjen Natyrës në Shqipëri, në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit – REC Shqipëri dhe AdRZM qarku Fier, në kuadër të programit SENiOR-II, të mbështetur nga Ambasada Suedeze në Shqipëri. Ky aktivitet u organizua me mbeshtetjen e…
Tryezë të rrumbullakët me aktorët kryesorë - “Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM, Përdorimi i tyre nga pjesëmarrësit në takimet konsultuese”   Tiranë, 19.04.2018 - Vlerësimi i ndikimit në mjedis është procesi i identifikimit të pasojave të ardhshme të veprimeve të propozuara me qëllim garantimin se pasojat mjedisore janë marrë në konsideratë si duhet gjatë procesit të…
  Tiranë, 26 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit – REC Shqipëri,në kuadër të programit SENiOR-II për prioritetet kombëtare, të mbështetur nga Ambasada Suedeze në Shqipëri, organizuan Konferencën Kombëtare “Vlerësimi i gjendjes së mjedisit detar në Shqipëri”. Në këtë takim u prezantua raporti i vlerësimit të gjendjes së mjedisit…

Kalendari i Aktiviteteve

« April 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook